Jäsenkirje 2019

Arvoisat Kuhalaiset,

Kuhat on jälleen mukana kaikissa virallisissa SM-sarjoissa; miehet, naiset, B- C- ja D-juniorit ja mukana on yli sata eri-ikäistä aktiivipelaajaa.  Lisäksi koripallotoiminta jatkuu kahden joukkueen voimin ja talviuintijäseniäkin on toista sataa.

Seuran toiminta on kasvanut rajusti viimeisten vuosien aikana eikä organisaatio ole kaikin osin pysynyt kasvun mukana. Johtokunta on vaihtunut jossa jäsenet ovat: Puheenjohtajana toimii Anja Tuomioja-Busk, Varajohtajana Kim Johnsson, Rahastonhoitajana Andrea Johnsson, Jäsenet Miika Busk, Tapio Tihtonen, Heikki Pihlajamäki, Markus Seeste ja Kalle Nousiainen. Kuhien vanhemmat ovat tulleet sankoin joukoin mukaan Kuhien toimintaan, jossa he auttavat eri tehtävissä arvokkaalla panoksellaan, kuten varainkeruussa, huoltajina, joukkueiden omat joukkueenjohtajat. Toimitsija toiminta pyörii hienosti vanhempien avustuksella eli Kuhissa puhaltaa uudet aktiiviset tuulet.

Kuhat on järjestämässä pitkästä aikaa 15.-16.6.2019 oman vesipalloturnauksen nimeltä The Midnight Sun Water Polo Tournament. Tervetuloa kaikki Pirkkolaan kannustamaan Kuhia.

Kuhat juniorit ovat alkaneet hakemaan uutta kokemusta käymällä 2-3 kertaa vuodessa kansainvälisissä turnauksissa mm. Unkarissa, Espanjassa ja Saksassa. Kokemukset ovat erittäin hyvä.

Kuhien kauden 2018-2019 saavutukset ovat U13/D-Junnut SM Kultaa, U15/C-Junnut SM Kultaa.

 

Jäsenmaksu vuodelle 2019:

Aktiivipelaajille jäsenmaksulasku on tullut jo erillisenä kannatusjäseniltä 15€ tai enemmän.

Ole hyvä ja suorita se seuran tilille: FI06 8000 1900 1705 16

KÄYTÄ VIITENUMEROA:  369

Kiittäen ja Loistavaa vuotta 2019 toivottaen,

Uintiseura Kuhat ry:n johtokunta