Talviuinti

Talviuintikausi Pikkukoskella käynnistyy 1.10. ja päättyy 30.4. 

Pidäthän jäsenkorttisi aina mukana talviuintiin tullessasi.

Uintiajat jäsenille

Sunnuntai-Torstai klo 6.00-21.00
Perjantai-Lauantai klo 6.00-17.15

Muina aikoina hälytysjärjestelmä on aktivoitu päälle.

Sauna lämpimänä jäsenille

Tiistai klo 16.00-21.00
Torstai klo 16.00-21.00
Sunnuntai klo 14.00-20.00

Sauna on päällä vain yllä mainittuina aikoina.

Klikkaa ja katso hyödyt

Infografiikan tuottanut Katoni.fi

Miehille ja naisille on omat puku- ja suihkutilat. Sauna sen sijaan on sekasauna, missä täytyy pitää uimapukua tai lannevaatetta.


Jäseneksi liittyminen ja säännöt

Jokainen jäsen saa oman avaimen, jolla pääsee puku- ja suihkutiloihin yllä mainittuina aikoina. Muina aikoina tiloissa on hälytysjärjestelmä aktivoituna. Avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa ulkopuolisille.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, ilmoita asiasta etukäteen talviuintivastaavalle. Älä siis maksa jäsenmaksua ennen kuin on vahvistettu, että avaimia on vielä vapaana. Kun olet saanut varmistuksen jäsenyydestäsi kortin ja avaimen lunastus tapahtuu Pikkukosken talviuintitoimipisteessä. Avain ja jäsenkortti luovutetaan sinulle kuittia vastaan mistä näkyy, että uintimaksu on suoritettu. Avaimesta peritään 10 euron pantti, joka maksetaan avainta haettaessa. Pantti palautetaan sinulle, kun avain luovutetaan takaisin.

Avaimen mukana annetaan kortti, josta ilmenee kyseisen kauden jäsenyys. Jäsenkortti pitää olla aina mukana talviuintiin tullessa. Uusi kortti annetaan joka kauden alussa sen lunastaneille.


Talviuintihinta

Talviuinnin maksu on yhteensä 160,00 euroa.

Maksu koostuu Uintiseura Kuhat ry:n talviuintijaoksen jäsenmaksusta 30 euroa ja talviuintikausimaksusta 130 euroa (sis. alv 10 %).

Talviuinti laskutetaan kun jäsenyys on hyväksytty.

Talviuintivastaava

Mikäli sinulla on kysyttävää talviuinnista, haluat liittyä jäseneksi tai palauttaa avaimen, ole yhteydessä talviuintivastaavaan.

Markus Seeste
Uintiseura Kuhat ry
puh. 040 582 6812

Muistathan, että mikäli et halua jatkaa Kuhien talviuimarina, tulee avain ja jäsenkortti luovuttaa takaisin seuralle. Mikäli palautuksia ei tehdä, siirrämme talviuintimaksun perintään, johtuen aiempien vuosien palauttamatta jääneistä avaimista.