Talviuinti

Jäseneksi liittyminen ja säännöt

Jokainen jäsen saa oman avaimen, jolla pääsee Pikkukosken puku- ja suihkutiloihin aukioloaikoina eli uintiaikoina. Muina aikoina tiloissa on hälytysjärjestelmä aktivoituna. Avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa ulkopuolisille.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, ilmoita asiasta etukäteen talviuintivastaavalle. Älä siis maksa jäsenmaksua ennen kuin on vahvistettu, että avaimia on vielä vapaana. Kun olet saanut varmistuksen jäsenyydestäsi, kortin ja avaimen lunastus tapahtuu Pikkukosken talviuintitoimipisteessä. Avain ja jäsenkortti luovutetaan sinulle maksusuorituskuittia vastaan. Avaimesta peritään 10 euron pantti, joka maksetaan avainta haettaessa. Pantti palautetaan sinulle, kun avain luovutetaan takaisin.

Avaimen mukana annetaan kortti, josta ilmenee kyseisen kauden jäsenyys. Jäsenkortti pitää olla aina mukana talviuintiin tullessa. Uusi kortti annetaan joka kauden alussa sen lunastaneille.

HUOM! Koronan vuoksi vieraiden tuominen on toistaiseksi kielletty.


Talviuintihinta

Talviuinnin maksu on yhteensä 200 euroa.

Maksu koostuu Uintiseura Kuhat ry:n talviuintijaoksen jäsenmaksusta 30 euroa ja talviuintikausimaksusta 170 euroa (sis. alv 10 %).

Talviuinti laskutetaan, kun rekisteröidyt myClubiin.

Talviuintivastaava

Mikäli sinulla on kysyttävää talviuinnista, haluat liittyä jäseneksi tai palauttaa avaimen, ole yhteydessä talviuintivastaavaan.

Markus Seeste
Uintiseura Kuhat ry
puh. 040 582 6812

Muistathan, että mikäli et halua jatkaa Kuhien talviuimarina, tulee avain ja jäsenkortti luovuttaa takaisin seuralle. Mikäli palautuksia ei tehdä, siirrämme talviuintimaksun perintään, johtuen aiempien vuosien palauttamatta jääneistä avaimista.


Klikkaa ja katso hyödyt

Infografiikan tuottanut Katoni.fi