Kuhat I

3. div

Yhteystiedot:

 

Seuraava ottelu

Otteluohjelma ja tulokset

Sarjataulukko


Koripalloliiton sarjataulukkoon TÄSTÄ.

Mika Oinas

Oinas ja hyppyheitto, tai ihan vaan heitto. Heittoharhautus olis kova juttu, mutta ilman sitäkin Mika omaa hämmentävän hyvän keskimatkan hypärin, joka lähtee hyvin, hyvin korkealta. Lähti takamatkalta kuluvaan kauteen pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta alkaa pikku hiljaa löytää vanhan tatsin.

 

 

Olli Harma

Ollin kuluvan kauden tavoitteet: Hankkia Klay Thompsonin heittomekanismi ja ottaa haltuun internet. Lähinnä harjotella Interwebin käyttöä ja merkata ilmoittautumiset treeneihin ja matseihin. Uusimpana Kuhana jatkaa yhä Rookie of the Year -tittelillä koska ei meillä oo muitakaan.

Pasi Kärkkäinen

Joukkueenjohtaja ja vanhan koulukunnan Power Forward. Pasilla on ilmiömäinen kyky saada asiat hoidettua. Kuhien ehdoton MVM, most valuable member. Vuodesta toiseen.

Vilppu Huovila

Junnu. Half man – half animal. Vilpun fysiikka on lähempänä liigatasoa kuin nelosdivaria, mikä tekee hänestä erittäin inhottavan puolustajan vastustajan näkökulmasta. Kuka muu blokkaa vastustajan heiton puolustuspäässä ja on kolmen ja puolen sekunnin päästä itse päättämässä nopeaa hyökkäystä toisessa päässä kenttää!

Tero Korhonen

Hirvi. Kolmen metrin Korhonen. Terolta puuttuu tyypillinen junnutausta, eli aikuisiällä pystyy yhä kehittymään. Tero toimii sentterihommien ohella myös Kuhien muulina, roudaten Aasiasta säkkikaupalla Tiikeribalsamia joukkueen vanhoille ja raihnaisille veteraaneille.

Joni Kukkonen

Kausi 2017-2018 menee Jonilta popkorniosastolla, kuntouttaen leikattua polvea. Kunnossa ollessaan Joni tarjoaa kentällä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jonin zemppi tarttuu muihinkin, eikä sitä oikein kehtaa löysäillä kun yks painaa sata lasissa päästä toiseen. Vinkki vastustajille: Screenit kannattaa puhua..

Juha Ljungberg

Kuhien ainoa puhdas pointti. Juhan pelinäkemys ja syöttöarsenaali on häikäisevä. Nopeampi, kuin miltä vaikuttaa mutta toisaalta eihän Juhalla oo ikää vielä edes neljääkymmentä. Eiköhän se hidastu ajan myötä..

Kalle Ikonen

Kalle on siitä harvinainen tapaus, että neljänkympin lähestyessä äijä yhä kehittyy. Tunnollisin treenaaja, mutta samalla myös loukkaantumisriski on koko ajan läsnä. Penkillä ollessaan Kalle pitää huolen kannustuksesta, mutta pukuhuoneen puolella hän jakelee kyseenalaisia totuuksia: ”Jätkät, tää on hävitty matsi”.

Juha Manninen

Yhden miehen koko kentän prässi. Nelosdivarin nopeimmat kädet ja epäortodoksisimmat lay upit. Manninen heittää kolmosen ja laskeutuu heiton jälkeen vapariviivalle. Perus Mannista. Köyhän miehen Jamal Crawford, koripalloilevasta maailmasta ei löydy Crawfordin ja Mannisen lisäks muita, joille neljän pisteen suoritus on business as usual.

Kalle Eksymä

Heittäjä. Kotipanija. Kalle säkittää kolsterit paremmalla prosentilla kuin lay upit. Siinä missä muut tuuppaa linimenttiä ja balsamia pohkeisiin, Kallella menee viiksivahaa samaan tahtiin. ”Never saw a shot I didn’t like”. Niinpä, heittäjät heittää.

Jesse Stenius

Ikäpresidentti hidastuu vuosi vuodelta ja pelityyli muuttuu samassa suhteessa säästeliäämmäksi. Heittäminen kuluttaa vanhoja jalkoja huomattavasti vähemmän kuin ajaminen ja prässääminen. Mutta eiköhän tankissa ole puhtia vielä muutamaksi kaudeksi Suomen koripalloskenen absoluuttisella huipulla..

Petteri Simelius

Kasvattajaseura: Salon Vilpas. Petteri edustaa Kuhissa kokemusta ja tarjoaa timanttisen mid-range hypärin sekä Kuhille erittäin epätyypillisen oman heiton seuraamisen. Eli näin ollen tuloksena on leipäheiton naulaaminen tai hyökkäyslevypallo.

Jyri Ratia

Koutsista on tullut vuosi vuodelta tärkeämpi osa joukkuetta, nyt tuntuu välillä jopa siltä, että Jyri on tärkein tekijä joukkueen menestyksessä. Kaiken nähnyt ja kokenut korisäijä on rauhoittava tekijä Kuhille. Pelatessaan Jyri toi joukkueeseen paljon oikeita asioita, polvien kunto vei kentältä penkinpäähän ja se oli tälle jengille onni onnettomuudessa.