Kuhien korisjengiin haetaan pelaajia

Pelipaikkoja auki 3. dirreen Eteläisellä alueella

Haemme Kuhiin vikkeläjalkaista takamiestä pelaamaan ykkös- ja kakkospaikkaa. Yksi runkopelaajamme on loukkaantunut ja poissa pelistä koko kauden. Muillekin pelipaikoille tilaa joukkueessa olisi.

Kuhat on miesten 3. divisioonan joukkue, johon on kerääntynyt samanhenkinen, yhteen hiileen puhaltava porukka. Kuhissa on rento meininki, mutta pelaamme kuitenkin hyvällä sykkeellä. Kuhista löytyy hyviä pelaajia joka pelipaikalle sekä myös valmentaja, joka auttaa rytmittämään peliä ja tuo selkärankaa touhuun. Pyrimme pelaamaan rohkeasti ja energisesti, mutta epäitsekkäästi joukkueelle. Pallo liikkuu, eikä ”iso ygy-ygyä” juuri harrasteta, jos ei ole päivänselvää saumaa.

Tsekkaa jengi täältä

Matsien lisäksi harjoittelemme yhdessä Pirkkolassa = pelaamme kerran viikossa, minkä lisäksi aika moni vetää omaa kunto- ja tekutreeniä – jopa uusia skillejä ilmaantuu aina mystisesti pöytään kesän lopulla! Alkukaudesta treeneissä hinkataan myös jonkin verran pelityyliä, jota sitten opetellaan soveltamaan matseissa. Treeneissä on poikkeuksellisen hyvä osallistuminen ja hyvät matsit, pelaamme käytännössä Kuhien toista 4. divisioonan joukkuetta vastaan.

Jengi on pysynyt lähes samana viime vuodet, koska viihdymme hyvin yhdessä. Mukaan mahtuu erilaista persoonaa, mutta yhdistävänä tekijänä on kova keskinäinen luottamus; tuemme toisiamme sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

Jos joukkuekoris, 3. divari ja mukava porukka kuulostaa sinun jutultasi, ota yhteyttä  Pasi Kärkkäinen tai p. 045 110 6838