Uintiseura Kuhat 60 v

Kirjoittanut Teppo Lehtinen

Meillä on menossa Uintiseura Kuhien juhlavuosi. Kuten varmaan hyvin tiedättekin, siitä on tullut tänä vuonna kuluneeksi tasan 60 vuotta, kun Uintiseura Kuhien syntysanat Helsingin Byggalla lausuttiin. Vuonna 1956 juhannusaattona yhdeksän aktiivivesipalloilijaa päätti perustaa seuran ja nimeksi päätettiin Kuhat.

Juhlavuoden kunniaksi meillä on ilo kutsua Sinut ja perheenjäsenesi seuramme juhlaan lauantaina 27.8.2016. Juhlapaikkana on Pakilan VPK, Pakilantie 64, Helsinki.
JUHLAN AIKATAULUSTA

KLO 14-17 KOKO PERHEEN KAHVITILAISUUS
Tarjolla kahvia ja kakkua

KLO 18-24: AIKUISTEN JUHLA ILLALLISKORTILLA
Buffet-illallinen ruokajuomineen ja orkesteri

Illalliskortin hinta on 60 euroa per henkilö ja se tulee lunastaa 15.8. mennessä maksamalle se Uintiseura Kuhien tilille FI0680001900170516, DABAFIHH. Laita viestiksi ”60 v. juhlat” ja juhliin tulijoiden nimet. Ilmoita ystävällisesti myös allekirjoittaneelle tulostanne, kortti postitetaan lunastajalle tarkemman ohjelman kera.

Toivotamme suurella sydämellä koko Uintiseura Kuhien puolesta kaikki mukaan muistelemaan jälleen kerran Kuhien hienoa taivalta, kuuntelemaan missä nykypäivänä mennään ja mihin ollaan menossa. Kaikki mukaan joilla ”Kuha sydän sykkii”!

Kesäisin terveisin,

Teppo Lehtinen
puheenjohtaja